neće u koaliciju

HSP na izbore u Vukovaru izlazi samostalno

IVICA ŽULJ
Branimir Bradarić/PIXSELL
14.03.2013.
u 13:23

Ivica Žulj kaže kako ankete govore da će dobiti dva mandata, a nositeljica izborne liste im je Tihana Duvnjak

Vukovarski HSP oštro se protivi najavama gradonačelnika da će se zgrada nekadašnje mjesne zajednice na Trpinjskoj cesti porušiti i izmjestiti na drugu lokaciju.

– Radi se o objektu gdje se tijekom 1991. godine nalazilo zapovjedništvo obrane i gdje su bili ratne legende poput Blage Zadre i Marka Babića. Upravo radi toga smatramo da taj objekt ima povijesnu vrijednost. Ako se već nešto treba izgraditi na zemljištu radi kojega je protiv gradonačelnika podignuta kaznena prijava onda neka tamo gradi ambulantu, poštu ili nešto slično, rekao je predsjednik vukovarskog HSP Ivica Žulj. Najavio je i da će na skore lokalne izbore HSP izaći samostalno te da im trenutne ankete predviđaju osvajanje do dva mandata u Gradskom vijeću.

– Tome težimo i na to i računamo. Nositeljica HSP-ove liste bit će Tihana Duvnjak, najavio je Žulj.

>> Srb optužio Đapića da im je odnio stranački inventar

Ključne riječi

Komentara 2

LI
Livi
17:14 14.03.2013.

Sram vas bilo, pravasi! Ako se ne mozete ujediniti, nek smjesta odstupe svi sadasnji predsjednici pravaskih stranaka, jer oni su smetnja ujedninjenju zbog njihovih osobnih tastina.

TO
Toni50
18:00 14.03.2013.

HSP na izbore u Vukovaru izlazi samostalno i po mraku i nije ih strah ni vuka .....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije