rh ispunila mjerila

I Vijeće EU zadovoljno drugim natječajem za brodogradilišta

brodogradilište
Goran Kovačić/VLM
Autor
Stojan de Prato
30.03.2010.
u 17:45

Pregovaračka polazišta Banski će dvori poslati u Bruxelles do kraja ovoga radnog tjedna.

Vijeće Europske unije pozvalo je u utorak hrvatsku Vladu da dostavi svoje pregovaračko polazište za poglavlje Tržišno natjecanje. To znači da su, nakon što je to potvrdila Europska komisija, i zemlje članice EU suglasne da je uvjetima drugoga natječaja za prodaju brodogradilišta Hrvatska ispunila mjerila za otvaranje toga poglavlja.

Pregovaračka polazišta Banski će dvori poslati u Bruxelles do kraja ovoga radnog tjedna, koji u središnjim europskim ustanovama završava na Veliku srijedu.

Komentara 4

XA
xaron
18:19 30.03.2010.

Jos samo da nam uniste i ostatak poljoprivrede i EU ce biti definitivno zadovoljan te ce nam dozvoliti da udjemo u EU (bez icega).

RO
RodeGraven
03:50 31.03.2010.

Bolje da završi i to u rukama poslovnih ljudi iz svijeta koji znaju znanje nego da i dalje sve upropaštavaju ovi komunisti koji su ispekli pljačkaški zanat u Beogradu.

BO
bomba
08:24 31.03.2010.

Sve smo dali da se otvore poglavlja za pristup EU, još je ostalo da muškarci daju G***CE, a žene sve što imaju i sigurno smo u EU. U EU je trebalo ući uzdignute glave, a ne ovako.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije