NIJE MU OSTALA DUŽNA

Lara (18) u kafiću nokautirala Josipa (18) jer je njenom dečku razbio nos: 'Povukla ga je za kosu i šakom...'

Ilustracija
Unsplash
24.11.2023.
u 12:32

Josip i Lara osuđeni su i kažnjeni zbog šaketanja u kafiću u Bjelovaru, odlučio je prekršajni sudac ovih dana.

Prema presudi, Josip (18) i Lara (18) 28. prosinca prošle godine u 18 sati narušavali su javni red i mir u jednom ugostiteljskom objektu u Bjelovaru.

Najprije je Josip udario šakom u nos Larina dečka. No, Lara nije stajala prekriženih ruku, već je odlučila stati u njegovu obranu. Prema presudi, Lara je u tom trenutku Josipa povukla za kosu i snažno udarila šakom u glavu. Nakon toga, fizički sukob je prestao. Sudac ih je oboje kaznio s po 50 eura te moraju platiti po 20 eura troškova prekršajnog postupka, javlja Danica.

"To je razmjerno težini prekršajnog djela te će se tom kaznom utjecati na okrivljenike da ne čine ovakva ili slična djela. Kao olakotnu okolnost sud je našao njihovu raniju nekažnjavanost zbog čega su primijenjene odredbe o ublažavanju kazne", istaknuo je sudac. Presuda je nepravomoćna te se Josip i Lara na nju mogu žaliti u zakonom predviđenom roku.

VEZANI ČLANCI:

VIDEO Teška nesreća u Zadru: Djevojka (22) motociklom se zabila u Kopnena vrata, na mjestu preminula

Komentara 7

Avatar TheJack
TheJack
12:55 24.11.2023.

Tko je ovdje lud? Pravda za Laru!

ST
Stjepan
12:54 24.11.2023.

A tko je poteg'o parnicu da uhljebi imaju posla?

Avatar utunelu
utunelu
14:34 24.11.2023.

da je on udario nju bio bi u zatvoru osuden na 10 godina!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije