Vatrena stihija

U Londonu opet gori zgrada, na terenu 80 vatrogasaca

London, požar
Foto: Twitter
02.07.2017.
u 16:34

Glasnogovornik vatrogasne postrojbe izjavio je kako je 70 posto krova izgorjelo, a vatra i dalje probija kroz krov zgrade

U istočnom dijelu Londona izbio je požar u zgradi novog stambenog bloka pored Regent's Canala.

The Independent piše kako je u gašenje požara u stambenom bloku Mace u Bethan Greenu izašlo 12 vatrogasnih vozila i čak 80 vatrogasaca.

Glasnogovornik vatrogasne postrojbe izjavio je kako je 70 posto krova izgorjelo, a vatra i dalje probija kroz krov zgrade. Vatrogasci se i dalje bore s vatrenom stihijom.

Podsjetimo, u požaru u zgradi Greenfell Tower na 24 kata poginulo je 80 ljudi, a u sigurnosnim protupožarnim provjerama nakon te tragedije 95 zgrada je proglašeno nesigurnim.

Komentara 1

KO
korisnik997
11:18 04.07.2017.

jel opet teroristicki akt

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije