Peđa Grbin:

'Podržao bih Tomaševića ako bi tako Bandića skinuli s vlasti'

Peđa Grbin
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
18.07.2020.
u 21:03

Grbin je potvrdio kako će im, postane li predsjednik SDP-a, prva test-proba biti lokalni izbori.

Kandidat za predsjednika SDP-a Peđa Grbin rekao je u subotu kako bi podupro Tomislava Tomaševića iz platforme Možemo kao kandidata za gradonačelnika Zagreba ako to znači da će s vlasti skinuti Milana Bandića.

Grbin je potvrdio kako će im, postane li predsjednik SDP-a, prva test-proba biti lokalni izbori.

"Za početak, moramo sjesti i razgovarati s onima s kojima možemo surađivati, a to su Možemo, Fokus, Pametno te Stranka s imenom i prezimenom", rekao je Grbin i dodao da će u razgovoru pronaći najbolje rješenje za građane Zagreba.

SDP, istaknuo je, kao najjača stranka ljevice i centra za to ima najveću odgovornost.

"Nemam nikakav problem, kad je riječ o Zagrebu, da naš zajednički kandidat ne bude iz SDP-a, ako je to sigurno rješenje - da s jedne strane maknemo Milana Bandića, dakle, da maknemo lopova, a da ne dopustimo kradljivcima iz HDZ-a da dođu na njegovo mjesto", rekao je Grbin, uz ostalo, u razgovoru za Dnevnik Nove TV.

Dodao je kako će poduprijeti Tomaševića ako je to najbolje rješenje i ako će to izvući Zagreb iz ralja onih koji ga godinama pljačkaju.

Video - Peđa Grbin dao je izjavu za medije uoči Glavnog odbora SDP-a Hrvatske

Komentara 34

SA
santek
21:15 18.07.2020.

Tko vas uopće što pita ili koga bi vi htjeli narod je taj koji će reći svoje a to neće biti sigurno nitko iz SDP ili ona rugoba Tomašević

MA
MarasG
21:14 18.07.2020.

Bandica ce netko skinuti .I to vrlo brzo ali sigurno ne netko tko ima blagi oblik Down syndroma.I uz to debeli deficit politicke mudrosti.Na koncu umjesto bandica dolazi HDZ tak da znate i ti i tvoj tomasevic.

KM
klinicki.mrtav
21:12 18.07.2020.

Bandića ne treba skidati ili smijeniti. Bandića treba strpati na doživotnu i vratiti pronevjerene novce iz proračuna grada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije