Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
seget donji

Preobrazba apartmanskog naselja Medena nakon investicije od 8 milijuna eura: 'Ovo je uvod u naš najveći projekt'

Medena
Foto: Medena
1/7
03.07.2024.
u 09:46

Predstavnik LNS grupe, Danko Končar, izjavio je kako je ovo početak strateškog ulaganja te da uskoro pokreće investiciju od 35 milijuna eura za izgradnju aparthotela s pet zvjezdica

Apartmansko naselje Medena u Segetu Donjem nadomak Trogira zasjalo je u novom ruhu nakon što je realiziran višegodišnji investicijski ciklus u vrijednosti od 8 milijuna eura. Iz uprave Apartmana Medena d.d. priopćili su da je riječ o investiciji koja se ostvarivala pune tri sezone, a u sklopu čega su svi apartmani kategorizirani s četiri zvjezdice te je izgrađen plato od 600 kvadratnih metara s četiri vanjska bazena što predstavlja veliki iskorak u smislu kvalitete sadržaja i infrastrukture.

Inače, apartmansko naselje Apartmani Medena sastoji se od 251 apartmana i nalazi se u vlasništvu LNS grupe koja u portfelju drži i istoimeni Hotel Medena, Hotel Ola te niz drugih hotela u Hrvatskoj. Predstavnik LNS grupe, Danko Končar, izjavio je kako su Apartmani Medena pionir apartmanskog turizma u Dalmaciji te su kao tržišni lider sada doživjeli preobrazbu koja je tek početak razvoja i dugoročnog ulaganja u infrastrukturu.

“Apartmanska naselja generalno su deficitarna u Hrvatskoj, a pogotovo u Dalmaciji. Zbog toga smo odlučili pokrenuti ovu investiciju kako bismo najljepšu lokaciju na Mediteranu učinili još reprezentativnijom. Ovim putem mogu i najaviti skorašnju izgradnju aparthotela s 5 zvjezdica i 100 soba čija je vrijednost 35 milijuna eura. Novo lice apartmanskog naselja Medena tek je početak naših velikih planova”, izjavio je Končar.

Predsjednica uprave Apartmana Medena, Petra Jurlina, dodala je pak kako je turizam najvažnija ali i najizazovnija grana hrvatskog gospodarstva. “Trendovi se mijenjaju iz sezone u sezonu, konkurencija je zaoštrena, a neprestano ulaganje u kvalitetu, individualni pristup svakom gostu ali i autentičnost jedini je jamac zdravog poslovanja. Vodeći se upravo tom filozofijom krenuli smo u kompleksan zahvat na ovoj kultnoj lokaciji u Segetu Donjem koja desetljećima ponosno simbolizira destinaciju. Međutim ta destinacija s ovom investicijom sada ulazi u novu eru. Cijeli kompleks Medena pozicioniran je kroz niz strateških tvrtki za lokalnu zajednicu koji otvara radna mjesta, oplemenjuje infrastrukturu i pritom posluje po načelima održivosti pazeći na ono što je svetinja svih nas - a to su naše more, naše plaže, naše šume i naša kulturna baština. Na to smo ponosni”, izjavila je Jurlina dodavši kako se 6. srpnja održava i svečano predstavljanje investicije pod egidom #OldPlaceNewStory uz niz uvaženih gostiju.

Apartmani Medena osim spomenutih sadržaja raspolažu i terenima za rukomet, nogomet, tenis, košarku i mini golf, a svim gostima na raspolaganju je restoran u sklopu kompleksa, konferencijska dvorana.

GALERIJA Najskuplji apartmani prodani u istarskim Balama

Medena
1/14

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije