SAD

Pronađena djevojčica: Ubili joj roditelje, pa je oteli

Foto: Twitter
1/2
11.01.2019.
u 10:46

Roditelji nestale djevojčice ubijeni su u pucnjavi koja se dogodila u njihovoj kući, a trinaestogodišnja djevojčica nakon toga tragom je nestala

Jayme Closs, trinaestogodišnja djevojčica iz Wisconsina, tragom je nestala u listopadu prošle godine. Naime, strašan slijed događaja koji je predvodio njezinu nestanku bio je napad na njezine roditelje u njihovoj obiteljskoj kući u Barronu. James i Denise Closs, roditelji nestale djevojčice, nažalost su ubijeni u pucnjavi koja se dogodila u njihovoj kući, a trinaestogodišnja djevojčica nakon toga tragom je nestala, kako prenosi CNN.

Tri mjeseca nakon nemilog incidenta, djevojčica je pronađena u gradu Gordon, nedaleko od mjesta gdje je zadnji put viđena. Desetak minuta nakon što je pronađena, osumnjičeni kojeg se tereti za otmicu, priveden je policiji, a više detalja bit će poznato nakon iscrpnog kriminalističkog istraživanja.

-Želimo se posebno zahvaliti obitelji na podršci i ogromnom strpljenju kojeg su imali dok je ovaj slučaj bio u tijeku. Obećali smo kako ćemo dovesti Jayme kući i večeras smo ispunili to obećanje- kazali su iz barronske policije.

U danima koji se dolazili nakon Jaymeinog nestanka, policijski službenici uvjeravali su javnost kako je djevojčica ugrožena, ali živa, što se koncem pokazalo istinom koja je dobila svoj relativno sretan završetak.

Ključne riječi

Komentara 2

80
8.000 eura, 8.000 eura!
14:40 11.01.2019.

Zar se ne kaže netragom je nestala? Odakle su ti ljudi koji pišu za VL? Stranci, svemirci ili nešto drugo? Bože oslobodi 😱

MO
morska
14:14 11.01.2019.

“Tragom je nestala”, koji ste viiiii...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije