SLUŽBE NA TERENU

FOTO Eksplozija kod Solina: Doznalo se gdje je grunulo

Snažna eksplozija kod Solina, izbio i požar
Zvonimir Barisin/PIXSELL
23.10.2024.
u 11:32

Riječ je o privatnom objektu udaljenom od kuća. U tijeku je gašenje požara.

"Danas, malo poslije 10 sati u Gornjoj Rupotini u izdvojenom pomoćnom objektu došlo je do eksplozije, a potom i do požara", javlja PU splitsko-dalmatinska. Postupanje je u tijeku, utvrđuju se sve okolnosti događaja kod Solina, odnosno što je uopće i zašto eksplodiralo. Prema informacijama s terena, za sada nema ozlijeđenih osoba.

"Radi se o privatnom objektu udaljenom od kuća. U tijeku je gašenje požara", dodali su iz PU splitsko-dalmatinske, piše Slobodna Dalmacija koja neslužbeno doznaje da je u objektu bilo nekoliko plinskih boca koje su mogući razlog eksplozije.

Na teren su izašli pripadnici DVD-a iz Solina, Vranjica i Klisa. Slobodna dalje piše kako je objekt u kojem se sve odvilo navodno prizemnica s dimnom kuhinjom.

FOTO Na karti jedva da se vidi, a posjećuju ga samo najhrabriji: Hrvatski otok skriva misterij koji do danas nije riješen

Snažna eksplozija kod Solina, izbio i požar
1/17

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije