POLICIJA GA TRAŽI

Strava u Beogradu: Autom pregazio ženu pa se vratio i zabio u kolica s djetetom

Jedna osoba poginula, a dvije ozlijeđene u eksploziji u centru Beograda
Stefan Tomasevic
18.10.2023.
u 16:56

Kako se doznaje, dijete nije povrijeđeno u nesreći, dok je žena zadobila ozljede noge te je prevezena u bolnicu

Teška nesreća dogodila se ove srijedu u Beogradu kada je muškarac automobilom udario ženu koja je hodala, da bi se potom vratio i udario u kolica u kojima se nalazilo dijete.

Kako doznaje Nova.rs, policija je trenutno u potrazi za muškarcem koji je upravljao automobilom. Do nesreće je došlo danas ranije tijekom dana, a muškarac je nakon nesreće pobjegao.

Kako se doznaje, dijete nije povrijeđeno u nesreći, dok je žena zadobila ozljede noge te je prevezena u bolnicu.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Otvorena najskuplja cesta u Hrvatskoj: Koštala je 70 milijuna eura

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Moodleen
Moodleen
17:45 18.10.2023.

Nebute vjerovali, i u Hlebinama je pregažen pješak... Ali on je Štef, a ne Jovo, pa nije interesantan ... Jovinim zemljacima iz ovog...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije