Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
guverner kalifornije

Tko je Gavin Newsom, koji se sve češće spominje kao zamjena za Joea Bidena?

04.07.2024.
u 17:30

Svoju političku kaerijeru Newsom je započeo 1996. godine kada ga je gradonačelnik San Francisca imenovao članom gradske Komisije za parkiranje i promet, a nacionalnu pozornost je privukao 2004. nakon što je gradskom službeniku naredio da izdaje dozvole za brak istospolnim parovima, kršeći državni zakon

Ključne riječi

Komentara 5

MA
Maksimiliano
18:26 04.07.2024.

on je bajdenov guverner Kalifornije a o njemu najviše govori učestalo iseljavanje građana u druge države zbog pada životnog standarda i velikog porasta kriminala ...

OR
OPG Rasprdić
18:10 04.07.2024.

Uhljeb bez ikakvih političkih rezultata koji je od Kalifornije napravio woke svinjac, podsjeća me na stanovitog gospodina bez dana radnog staža.

IG
IgorY
21:49 04.07.2024.

Kao što vidimo kršio je zakone i ignorirao ih. No ako je igrač naš onda je sve dozvoljeno. Čak to kršenje zakona i njihovo nepoštivanje trebalo bi predstavljati izgleda dodati plus za njega. Treba to komentirati ? Ne .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije