U Francuskoj

Top dance girls zadovoljne 17. mjestom na EP-u

Plesačice, portal
Davor Balen/VLM
25.03.2013.
u 19:47

- To je najbolji mogući rezultat koji smo mogli postići jer smo nastupili s ekipom od dvanaest članica, a ostali su imali maksimalnih 16 članica u ekipi - rekao je predsjednik Plesnog kluba Topn dance Igor Vinković.

Brodska seniorska ženska formacija Top dance girls u sastavu reprezentacije Hrvatske nastupila je na Europskom prvenstvu u akrobatskom rock\'n\'rollu u francuskom Lyonu. S obzirom da su nastupile s manjim brojem natjecateljica od ostalih formacija, Brođanke su jako zadovoljne osvojenim 17. mjestom.

- To je najbolji mogući rezultat koji smo mogli postići jer smo nastupili s ekipom od dvanaest članica, a ostali su imali maksimalnih 16 članica u ekipi - rekao je predsjednik Plesnog kluba Topn dance Igor Vinković. Na prvenstvu su sudjelovale po tri najbolje ekipe iz dvanaest europskih zemalja.

Za Top dance girls plesale su Ivona Prgomet, Tina Vedlin, Đurđica Vinković, Patricia Mostarkić, Monika Bjelobrk, Anđelka Matanović, Anita Rašić, Kristina Blumenšajn, Dajana Galić, Andrea Kovačević, Valentina Alavanić i Ema Oreč. Sljedeći veliki izazov za ovu ekipu, kao i za ostale natjecatelje Top dancea, jeste prvenstvo Hrvatske koje će se 13. travnja održati u Zagrebu.

>>Ples na rolama u ritmu diska urnebesan je, ali treba i paziti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije