KORČULA

U tragičnoj nesreći poginuo sin direktora PZ Pošip

Luka Marelić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Autori: Vecernji.hr, Hina
21.03.2016.
u 09:16

Mladićev otac tužnu je vijest doznao dok je na Hvaru čekao ispraćaj nedavno preminulog vinara Zlatana Plenkovića

Mladić (22) koji je jučer poginuo u prometnoj nesreći na Korčuli je Luka Marelić, sin istoimenog direktora Poljoprivredne zadruge "Pošip" iz Čare.

Kako navodi Slobodna DalmacijaMarelić je u ranim jutarnjim satima izletio s ceste i prošao bez težih ozljeda, ali je na njega, dok je htio postaviti sigurnosni trokut i osigurati mjesto nesreće, naletio pekarski kombi i usmrtio ga.

Mladićev otac tužnu je vijest doznao dok je na Hvaru čekao ispraćaj nedavno preminulog vinara Zlatana Plenkovića

Na Korčuli se te noći oko 1.30 sati dogodila još jedna prometna nesreća, na cesti od Vele Luke prema Blatu, u kojoj su tri osobe ozlijeđene. Devetnaestogodišnji vozač osobnog automobila izgubio je nadzor nad vozilom i sletio s kolnika, pri čemu je vozač lakše ozlijeđen, a dvoje putnika koji su s njim bili u automobilu su teže ozlijeđeni i helikopterom su prevezeni u KBC Split.

Komentara 6

MA
Machak
10:06 21.03.2016.

Ovo je stvarno tragičan splet okolnosti. No upozorio bi vrlog urednika da je nesreća već sama po sebi tragična i da nije potrebno dodavatio ono "tragična." Nek pogleda u neki leksikon pod "pleonazam".

BI
bijeliptic
19:05 23.03.2016.

napadač iz bruxllesa uhvačen- u turskoj .-za što je uhvaćen zašto ga ne uhite petakolona namijerno mne želi viditi razliku između uhititi i ihvatiti i ne žele hrvatskim jerzikom pisati jer toliko mrze hrvatsku i hrvate-a iz nje nebi ihh atomska bomba digla-

DU
Deleted user
09:39 21.03.2016.

Kakva je to vijest da je 19 godišnji vozač u nedjelju u 01.30h sletio s kolnika?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije