PROMETNA NESREĆA

Vozač automobilom na ravnoj cesti usmrtio Mandu Pokornik (60)

nesreca
Foto: M.Šantoši/Pixsell
1/3
21.01.2012.
u 12:08

Vozač A.C. (63) kaže da se mimoilazio s drugim automobilom i da na cesti pored bicikla nije primijetio ženu u crnom

ORAHOVICA  - Na ravnom dijelu županijske ceste između sela Zdenci i Bankovci u petak oko 17,30 sati dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je od zadobivenih ozljeda preminula Manda Pokornik (60) iz sela Bankovci. Prema neslužbenim izvorima ona se kući vraćala gurajući bicikl, pa je u jednom trenutku zastala, položila bicikl na cestu i pored njega kleknula...Iz suprotnog pravca naišao je automobilom vozač A.C. (63) iz Nove Bukovice. Policija je utvrdila da je A. C. prednjim dijelom automobila udario je u Mandu P. koju je, zbog siline udara, odbacio desetak metara dalje od bicikla na asfalt, a automobil se zavustavi oko 35 metara dalje.

- Mimoilazio sam se s automobilom koji je dolazio iz suprotnog pravca, pa nisam nikoga vidio na cesti, ispričao je policiji vozač A.C. protiv kojega je policija, zbog sumnje da je neprilagođenom brzinom kretanja vozila uvjetima na cesti prouzročio prometnu nesreću sa smrtnim posljedicama, podnijela kaznenu prijavu. Policija je potvrdila da je Manda P. na sebi imala tamnu odjću te da na stražnjem dijelu bicikla nije bilo reflektirajućeg obilježja. Starica je poginula petstotinjak metara od svoje kuće u Bankovcima u kojoj je živjela sama, a u dvorištu je držala dva psa.  

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Milan-O
Milan-O
08:06 24.01.2012.

Dragutine,koliko ti imaš godina kad ti je žena od 60 god.-starica-

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije