DO POLOVICE SRPNJA

Obilazno će voziti gotovo mjesec dana: Radovi skreću ZET-ovu liniju 108, evo detalja

ZET autobus ilustracija
Marko Lukunic/PIXSELL/Ilustracija
21.06.2024.
u 12:00

Radovi traju od danas, a očekuje se da će završiti u utorak, 16. srpnja

Zbog radova na sanaciji tramvajskog kolosijeka na Savskom mostu, autobusna linija 108 (Glavni kolodvor - Savski most) od danas u 7 sati do očekivanog završetka radova u utorak, 16. srpnja prometuje djelomično izmijenjenom trasom u smjeru Glavnog kolodvora. 

Ovo je obilazna trasa: Savski most - Jarunska ulica - Ulica Marijana Haberlea - Horvaćanska cesta - Savska cesta te u nastavku redovnom trasom prema Glavnom kolodvoru. Do dolaska na redovnu trasu, linija 108 neće koristiti usputna autobusna stajališta, javljaju u ZET-u. 

Što se tiče obavijesti, javni gradski prijevoznik također javlja da zagrebačka uspinjača ne prometuje danas do 12 sati zbog radova na postrojenjima elektroenergetske mreže, a van pogona će biti i u ponedjeljak od 6 do 14 sati zbog mjesečnog servisa. 

ZET autobus ilustracija
1/8

"Za putovanje do Gornjeg grada, cijenjenim sugrađanima i posjetiteljima preporučujemo korištenje autobusne linije 105 (Kaptol - Britanski trg) i 150 (Tuškanac garaža - Gornji grad -  Trg bana Josipa Jelačića)", poručili su. 

U subotu, 22. lipnja, na Dan antifašističke borbe, u tramvajskom i autobusnom prometu primjenjivat će se nedjeljni vozni red, poručuje još ZET.

VEZANI ČLANCI: 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije