VAŽNA OBAVIJEST

Tramvaji sutra obilaze uži centar grada: Obavljat će se radovi, evo detalja

Zagreb: Prazan centar grada na uskrsnje jutro
Slavko Midzor/PIXSELL
15.05.2024.
u 12:40

Kako su javili iz ZET-a, tramvajske linije 1, 6, 11, 12, 13, 14 i 17 prometovat će izmijenjenim trasama u oba smjera. U nastavku donosimo detaljan raspored trasa.

U četvrtak 16. svibnja, od 8.05 do 15.30 sati, zbog sanacije energetskog kabla, bit će obustavljen tramvajski promet llicom, od Ulice Republike Austrije do Trga bana Josipa Jelačića, Jurišićevom, Ulicom Franje Račkog, preko Zrinjevca, te Frankopanskom i Savskom sjeverno od Vodnikove.

Kako su javili iz ZET-a, tramvajske linije 1, 6, 11, 12, 13, 14 i 17 prometovat će izmijenjenim trasama u oba smjera. U nastavku donosimo detaljan raspored trasa. 

  • Linija 1: Zapadni kolodvor - Jukićeva - Vodnikova - Glavni kolodvor - Draškovićeva - Ulica kneza Mislava - Borongaj
  • Linija 6: Črnomerec - Ulica Republike Austrije - Jukićeva - Glavni kolodvor - Autobusni kolodvor - Sopot
  • Linija 11: Črnomerec - Ulica Republike Austrije - Jukićeva - Glavni kolodvor - Draškovićeva - Vlaška - Dubec
  • Linija 12: Ljubljanica - Savska - Ulica grada Vukovara - Držićeva - Šubićeva - Kvaternikov trg - Dubrava
  • Linija 13: Kvaternikov trg - Trg žrtava fašizma - Glavni kolodvor - Vodnikova - Savska - Ulica grada Vukovara - Žitnjak
  • Linija 14: Savski most - Savska - Vodnikova - Glavni Kolodvor - Draškovićeva - Mihaljevac
  • Linija 17: Prečko - Savska - Ulica grada Vukovara - Autobusni kolodvor - Branimirova - Ulica kneza Mislava - Trg žrtava fašizma  - Borongaj

Iz ZET-a mole za razumijevanje, a mi podsjećamo da je u srijedu ujutro dva puta došlo do nestanka pogona na kablovima tramvajske mreže u centru grada, pa je promet bio obustavljen u oba smjera Savskom cestom, Ulicom grada Vukovara do Avenije Marina Držića, kao i Vodnikovom ulicom.     

Do poremećaja u prometu je došlo negdje oko 7.30 sati ujutro, a normalizacija je počela oko 9 sati. Međutim, još neko vrijeme kasnije dobivali smo informacije od čitatelja kako je promet još uvijek u kaosu te da su u gradu velike gužve. 

VEZANI ČLANCI:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije