Fešta u ZOO-u

Velika torta za 85. rođendan maksimirskog ZOO-a

lavić
AFP
17.06.2010.
u 14:53

Rođendanski program uključuje obilaske vrta pod stručnim vodstvom, zoološki laboratorij, fotosafari, edukativne kutke, radionice i igre.

 

Velika torta upravo se peče za 85. rođendana Zoološkog vrta grada Zagreba, koja će sutra biti razrezana uz prigodan slavljenički program koji će se protegnuti i na nadolazeći vikend. 

Znamenite povijesti maksimirskoga Zoološkog vrta prisjetit će se književnik Zvonimir Milčec i Drago Vukalović, koji je kao dijete nazočio otvorenju vrta. Rođendanski program uključuje obilaske vrta pod stručnim vodstvom, zoološki laboratorij, fotosafari, edukativne kutke, radionice i igre. Bit će predstavljen novi vodič kroz vrt.

 

Komentara 1

DE
detour
15:44 17.06.2010.

prisjetimo se da ta slavna povijest zagrebackoga zoo-a ukljucuje i sadisticko ubijanje deva lopatama po nalogu bivsega direktora anica koji je zbog toga smijenjen, ali nikad nije osudjen za to kazneno djelo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije