Održavanje

Za samo jednu kunu pregledajte automobil prije kiše i snijega

vw
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
31.10.2013.
u 13:16

U ovlaštenim servisima za marke Volkswagen, Audi, Seat i Škoda besplatno će provjeriti stanje akumulatora, a u ponudi su i originalni akumulatori po povoljnim cijenama

Dolaskom hladnijih dana, već tradicionalno u ovlaštenim Volkswagen, Audi, Seat i Škoda servisima započinje Zimska servisna akcija. Za samo jednu kunu vozači svoj automobil mogu dovesti na preventivni pregled, koji uključuje provjeru signalizacije, uređaja za pranje stakala (uključujući podešenost mlaznica), metlica brisača. Stručnjaci će provjeriti i vjetrobransko staklo, a potom i stanje, profil i tlak u gumama, kao i sistemske tekućine. 

Provjerit će također je li sve od obavezne opreme na broju. U ovlaštenim servisima za marke Volkswagen, Audi, Seat i Škoda besplatno će provjeriti stanje akumulatora, a u ponudi su i originalni akumulatori po povoljnim cijenama.

Po povoljnim se cijenama nude i Xenon žarulje, koje svojim karakteristikama (izuzetno jako svjetlo i niska potrošnja električne energije) doprinose sigurnosti u vožnji prilikom uvjeta slabije vidljivosti na cesti. Akcija obuhvaća bogatu ponudu zimskih guma Continental Grupe (Continental, Semperit, Barum), kao i kompleta zimskih kotača (naplatak+guma). Također obuhvaća i širok izbor originalne dodatne opreme, pa kupci mogu izabrati krovne nosače i kutije, navigacijske i hands-free sustave, auto kozmetiku, dječje sjedlice,... Na raspolaganju je i oprema renomiranih proizvođača (Thule, Garmin, Kenwood). Osim opreme za automobil, u ponudi su i prigodni pokloni u znaku omiljene marke - jakne, majice, torbe, satovi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije