Gambero rosso

Pravo ljetno jelo: Jednostavni recept za rižoto s gamberima!

rižoto
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
12.07.2014.
u 11:40

Ovo jelo pravo je vjesnik ljeta. Sezonsko povrće i omiljeni gamberi te čaša bijelog vina. Idealan obrok za ljetne dane. Provjerite što vam sve treba za vaš rižoto gambero rosso...

Ovo jelo pravo je vjesnik ljeta. Sezonsko povrće i omiljeni gamberi te čaša bijelog vina. Idealan obrok za ljetne dane. Provjerite što vam sve treba za vaš rižoto gambero rosso.

Treba vam:

50 g povrća (tikvice, paprike, plavi patlidžan) 10 repova gambera 1 rakijska čašica bijelog vina 100 g pelata 150 g kuhane riže sol, parmezan

Priprema: Zajedno pirjati povrće, repove gambera i pelat. Dodati bijelo vino. Kad je jelo gotovo, dodati kuhanu rižu, a prije posluživanja posuti listićima parmezana.

>>Omiljeno jelo koštalo Alku ostanka u Celebrity MasterChefu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije