VEČERNJAKOVE ZVJEZDICE

Bistro kod Marice: Kod Marice panna cotta s tartufima

Novigrad
Foto: Sasa Miljevic PIXSELL
1/4
11.07.2024.
u 10:30

BISTRO KOD MARICE, Murvi 3, Novigrad – Cittanova

Gospođa Marica ima 90 godina! Restoran u Novigradu vodi gotovo pola stoljeća, još od 1977. godine, te je predvodnik gastro destinacije u kakvu se danas Cittanova pretvorila, a koju iz godine u godinu Michelinovi inspektori srdačno preporučuju. Domaći Maricu ionako unisono preporučuju, i to po cijenama koje odgovaraju nama, domaćim gostima, mnogima ograničene platežne moći. Tu fino jedu i obitelji na ljetovanju iz Bjelovara, Čazme, Mrkoplja, bez obzira na to što su cijene u mnogim drugim restoranima na obali otišle u nebo...

27.06.2024., Novigrad - Turisticka patrola i Vecernjakove zvjezdice. Photo: Sasa Miljevic/PIXSELL
Foto: Sasa Miljevic / PIXSELL

Profinjena mesna plata za dvije osobe 27 eura, ukupno ručak za dvoje Večernjakovih reportera 39 eura, a desert je – fantastičan. Panna cotta s tartufima je na podlozi istarskog meda, a na šlag je nariban crni domaći tartuf preliven maslinovim uljem s – bijelim tartufom. Isplati se na klopu kod – gospođe Marice!

27.06.2024., Novigrad - Turisticka patrola i Vecernjakove zvjezdice. Photo: Sasa Miljevic/PIXSELL
Foto: Sasa Miljevic / PIXSELL

Izbor i kvaliteta jela 47

(do 50 bodova)      

Izbor i ponuda pića 13

(do 15 bodova)      

Posluga i ljubaznost 10

(do 10 bodova)      

Dojmovi i prostor 18

(do 20 bodova)      

Ukupnost ponude 4

(do 5 bodova)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije