BRAZILSKA LJUBAV

Dinamovac Sammir i Yasmine zaljubljeni u Zagrebu

23.04.2009.
u 18:57

Profesorica engleskog jezika, 21-godišnja Brazilka Yasmine, iznenadila je igrača Dinama Sammira, svojega dečka, porukom na maksimirskom semaforu kojom mu je zaželjela sretan rođendan.

Sammir je lijeni učenik
– Htjela sam napraviti nešto posebno za njega, ovo mu je prvi rođendan koji slavi s nekim, mlad je, stalno je bio po klubovima – priča simpatična Yasmine koja je već dva mjeseca u Zagrebu. I bit će još mjesec dana prije nego što se vrati kući.
– Bio sam ugodno iznenađen, nisam to očekivao – kaže Sammir koji je jučer proslavio 22. rođendan.

– Nema posebnog slavlja, ispekla sam mu tortu, družit ćemo se sa Sammirovim menadžerom Božom Sliškovićem – kaže Yasmine kojoj se jako sviđa Zagreb, a najviše voli ići na Trg bana Jelačića.

– Ovdje je sve ležerno, lagano, za razliku od Brazila gdje su svi u gužvi. I sjajno je što svi govore engleski, pa nemam nikakvih problema – dodala je Yasmine.

Kakav je Samir učenik, poučavate li ga engleski?
– Lijen je kao učenik, imali smo samo jednu lekciju. Zna reći da je gladan ili žedan. Ipak odlično je da zna hrvatski jezik.

Kuham mu svakog dana
Yasmine kuha igraču Dinama, pa i brazilsku hranu.
– Jela se dosta zasnivaju na sezonskom povrću, kao i ovdje, nema velike razlike.

Za mjesec dana ta mlada dama vratit će se u Brazil u kojem su se i upoznali. Yasmine će opet u kolovozu doći u Hrvatsku. U međuvremenu će u Brazilu malo raditi. U Zagrebu se druže sa Sammirovim suigračem Ettom i njegovom obitelji.
– I ja planiram imati obitelj – kaže Sammir, ali na upit hoće li to biti uskoro, slegnuo je ramenima.
– Za mjesec dana proslavit ćemo svoju prvu godišnjicu – zaključila je Yasmine.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije