Grozno

Dodatno solite i paprite hranu u restoranima? Nakon ovoga sigurno više nećete

Shutterstock
29.08.2019.
u 16:15

Možda znate kako je jelovnik najprljaviji predmet u restoranima, ali prava opasnost leži u soljenkama

Zvuči neobično, ali je vrlo logično. Gotovo svi uvijek imaju potrebu dodatno začiniti hranu, a istraživanje je otkrilo kako soljenke imaju oko 11 600 bakterija, piše Reader's Digest. 

Foto: Shutterstock

"Većina soljenki su samo obrisane krpicom kako bi se s njih uklonila prašina ili vidljiva prljavština. Dok neki ugostitelji posvete puno pažnje ovom predmetu, većina ih ne čisti predetaljno soljenke", rekao je Jonas Sickler, direktor tvrtke Consumer safety (tvrtka koja se bavima pravima potrošača).

Dodao je i kako bi trebalo izbjegavati dodirivanje soljenke, a umjesto toga se može zamoliti kuhara da dodatno začini hranu. 

Pogledajte koliko muškarci poznaju ženske proizvode:

Ključne riječi

Komentara 4

TA
Tag
17:53 29.08.2019.

Koje nebuloze ,toliko ih se zarazilo da su prepune bolnice, pa svuda su bakterije,nece one naskoditi onome tko je zdrav..

Avatar Viktor999
Viktor999
20:29 29.08.2019.

gluposti, još jedno bezvezno istraživanje na razini imbexa🖕

EI
eiv24945
20:14 29.08.2019.

Ovo je najbolji posao koji Google sada plaća.Dobio sam glavni mjesec od 27936 eura za rad 3 sata dnevno.Počeo sam prije četiri mjeseca i brzo sam se vratio kući,svejedno,od 7645 do 9264 eura svaki tjedan. ovdje ...... >> www.WebJob33.Com

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije