budite umjereni

Iščekujete prvi spoj? Odjenite nešto u čemu vam je ugodno, a ove komade izbjegnite...

Ormar, odjeća
Shutterstock
29.04.2022.
u 16:30

Modna stilistica smatra da odjeća ima jako veliki utjecaj na prvi dojam koji će netko steći o vama na prvom spoju, zato odjevnu kombinaciju treba pažljivo izabrati

Svakoj je djevojci i ženi važno na prvom spoju ostaviti dobar dojam pa je bitna i odjeća koju odaberu, a jedna je modna stilistica otkrila da postoji par odjevnih predmeta koje bi ipak trebale izbjegavati, piše The Sun.

Pokažite vrat, a ne prsa

Nemojte odmah sve odati i imajte na umu da je jako tanka granica između privlačnog i pretjeranog. Zato se umjesto na grudi usredotočite na vrat koji može biti ogoljen ili ukrašen prigodnim lančićem koji će partneru zaokupiti pogled i maštu. 

Jeste li među njima? Ovo su horoskopski znakovi koji se zaljubljuju `na prvu`

Ormar, odjeća
1/9

Neka vam bude udobno

Ako vas čeka opušteni izlazak uz kavu, savršena su kombinacija traperice koje vam dobro pristaju i jednostavna majica ili bluza; u tome ćete se osjećati ugodno i imati samopouzdanja. 

Nemojte previše komplicirati

Prvo pravilo je da nosite ono u čemu vam je ugodno. Odjeća ne bi trebala nositi vas, a nitko ni ne želi cijelu večer kraj osobe koja  stalno nešto na sebi popravlja. Budite jednostavni i nosite komade koji vas neće iritirati.

Izbjegavajte previsoke potpetice 

Štikle su seksi, ali ne kada je peta toliko visoka da ne možete normalno hodati. Neka vam pete budu visoke toliko da se na njima  osjeća sigurno i da možete normalno stajati i hodati. Nekad ne znate gdje ćete završiti, a ako dođe do šetnje po neravnom terenu biti ćete mirni.

Odjeću za teretanu čuvajte za kasnije

Odjeća za teretanu je udobna i može čak i lijepo izgledati ali za prvi spoj se bolje malo više potruditi. Tajice za vježbanje ostavite za drugu priliku, neki dnevni spoj do kojeg ćete se već poznavati. 

Ne odstupajte od svog stila

Najvažnije je da budete svoj!  Bez obzira koliko vam je bitan, prvi spoj nije razlog da isprobavate nove frizure i navikavate se na nove odjevne kombinacije. Razmislite o odjevnim predmetima koje ste nosili prije, a u kojima ste se osjećali dobro i izgledali samouvjereno! 

Koji su najljepši ljubavni stihovi svih vremena? "Pjesma nad pjesmama iz Biblije", "Crvena jabuka..." 😍❤

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije