VEČERNJAKOVE ZVJEZDICE

Kapetanova kuća, Mali Ston: Salata od hobotnice, stonska torta...

Mjesto Ston na Pelješcu
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/4
09.08.2024.
u 10:26

Kapetanova kuća, Donja ulica 21, Mali Ston

Izvrsna eno-gastro ponuda Stona pred nas je bila postavila težak zadatak – kamo poći? Naposljetku smo se zaputili u, što se tiče ugostiteljske ponude, skuplji Mali Ston, jer brojni gosti dolaze u njega upravo zbog onoga što će im biti servirano na tanjuru i u čaši pa rezerviraju hoće li na rivi sjesti u Villu Korunu, Bota Šare ili Kapetanovu kuću. Odlučili smo se za potonji restoran u vlasništvu obitelji Kralj nedavno preuređene terase, dupkom pune gostiju.

30.07.2024., Ston, poluotok Peljesac - Turisticka patrola Vecernjeg lista. Mjesto Ston na Peljescu. Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Hvaljena su njihova rižota, a ljubitelji stonske torte – tradicijske slastice od makarona, oraha, badema i čokolade – kažu da je ovdje odlična. Mi smo se zadržali na salati od hobotnice (25 eura) i kolaču od naranče i smokava (8 eura), a za aperitiv smo pili plavičino-pelješku verziju teranina (3,30 eura).

30.07.2024., Ston, poluotok Peljesac - Turisticka patrola Vecernjeg lista. Mjesto Ston na Peljescu. Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Izbor i kvaliteta jela 47
(do 50 bodova)      

Izbor i ponuda pića 14
(do 15 bodova)      

Posluga i ljubaznost 10
(do 10 bodova)      

Dojmovi i prostor 18
(do 20 bodova)      

Ukupnost ponude 4
(do 5 bodova)

Ukupno: 93

80-87 BODOVA - TRI ZVJEZDICE
88-94 BODOVA - ČETIRI ZVJEZDICE
95 BODOVA I VIŠE - VELIKA ZVIJEZDA

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije