hit kolekcija

Ljetni odmor na Havajima uz Paul & Joe

paul joe (1)
Arhiva VL
05.08.2013.
u 08:30

Dizajnerica Sophia Albou koja je na čelu kreativnog tima Paul & Joea manekenke je odvela na savršeno ljetno putovanje Havajima - šarene kreacije i lepršavi materijali čine ovu casual kolekciju

Sophia Albou, dizajnerica koja trenutno stoji iza kreativnog odjela brenda Paul & Joe, ovog proljeća svoje manekenke odvela je na pravi proljetni izlet, i to ni više ni manje nego na - Havaje! Tako su manekenke gradsku eleganciju i chic spojile s tropskim bojama i lepršavim materijalima i hrabro prošetale pistom u kreacijama koje doista možemo zamisliti i na vrućem asfaltu, ali i uz plažu. Jarke boje i veseli printevi te naglasak na plavoj, narančastoj i bijeloj stvorile su pravi omjer chic sofisticiranosti i opuštenog stila o kojem sanjaju cool fashionistice. Siluete su također bile opuštene - široke bermude sparene su s dugim košuljama i sakoima veselih uzoraka, a klasične capri hlače svoj su par pronašle u pripijenim topovima. Maksi suknje, naš omiljeni ljetni komad, predstavljene su s doista vrtoglavo visokim prorezima koji mogu proći samo po ljetnim vrućinama, a kako ne bi ničim ugrozila udobnost i opuštenost svoje modne dive, Sophia je većinu outfita nadopunila jednostavnim sandalama s niskom petom. Kako bi do kraja ispunila svoju havajsku inspiraciju, dizajnerica je na šarenu vestu stavila motiv papige, a protutežu ovom doista otkačenom komadu pružile su srebrnaste hlače širokih nogavica. Za dane kad se vratite s godišnjeg odmora tu su savršeno bijele tunike i odijela s kratkim hlačama geometrijskog uzorka.     

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije