Madonna turneju osvježila novom dozom Givenchyja

07.07.2009.
u 12:17

Madonna na sceni ovih dana izgleda uistinu fantastično, poput neustrašive ratnice, a to može zahvaliti jednom čovjeku. Njegovo ime je Ricardo Tisci i kreativni je direktor modne kuće Givenchy. Na prvom koncertu nastavka megauspješne turneje "Sticky&Sweet" "material girl" oduševila je obožavatelje novim, seksi kostimom s gotičkim štihom inspiriranim trenutačno vrlo trendovskim bondageom koji je Tisci dizajnirao za njezin uvodni nastup.

- Ovaj će kostim ući u povijest. Želio sam napraviti nešto još snažnije nego za prvi dio turneje jer ona sada želi izgledati snažnije - objasnio je Tisci koji dodaje da je s kraljicom popa lako surađivati. Upoznali su se prije šest mjeseci i dizajner je prema vlastitim riječima potpuno zaljubljen u nju.

- Ona je umjetnica, no dopušta mi da izrazim vlastiti umjetnički senzibilitet, što je rijetkost. Znala je što joj se sviđa iz moje kolekcije i željela je da to pretvorim u scenski kostim - kaže Tisci.

Talijanski dizajner za Madonnu je kreirao još jedan novi kostim - crnu haljinu u kombinaciji s nizom fluorescentnoružičastih krunica. Inače, kraljica popa na subotnjem je koncertu u londonskoj O2 areni odala počast Michaelu Jacksonu koji je u istoj dvorani trebao održati 50 povratničkih koncerata. Na scenu je usred koncerta izašao plesač odjeven u prepoznatljivu Jacksonovom stilu; bijeli šešir, sako posut šljokicama, bijela rukavica, i plesao je na niz hitova preminule glazbene superzvijezde. Madonna je počasnu točku zaključila riječima: Živio nam kralj!
(M.Mik.)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije