Urnebesno

Mama nasmijala internet: 'Ovako izgleda kićenje bora s malom djecom'

Shutterstock
30.11.2020.
u 11:30

Objava je brzo postala viralna, a mnogi su se dobro nasmijali.

Počelo je ukrašavanje kuće božićnim ukrasima, ali i postavljanje te kićenje drvca, pa su društvene mreže preplavile fotografije istih. Jedna mama odlučila je pokazati kako je prošlo ukrašavanje drvca, odrađeno s djecom, kod njezine svekrve, prenosi Daily Star.

Malo dijete pomoglo je baki i drugim ukućanima okititi bor, ali kako je nisko, ukrase je postavilo samo na donji dio - i to gomilu njih. "Moje dijete pomoglo je svekrvi da ukrasi drvce, evo kako je ispalo", pisalo je na Twitteru.

Foto: acthomas_books/Twitter

Advent u Zagrebu počeo paljenjem prve svijeće na Manduševcu:

Simpatična fotografija brzo je prikupila više od 100 000 lajkova, a ljudi su komentirali kako je dijete sigurno ponosno. "Dijete ima dobro oko, samo je malo prenisko", komentirala je jedna osoba. 

Crno božićno drvce postalo je hit u SAD-u, pogledajte kako izgleda:

1/8

 

Komentara 1

MO
montello
18:02 30.11.2020.

bravo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije