talenti

Nakit od srebra, bakra i mjedi za žene koje prkose trendovima

stvaraona (1)
Foto: Arhiva VL
1/3
09.12.2012.
u 00:01

Ružica Božić autorica je unikatnih kreacija koje će odolijevati trendovima - svaku njezinu kreaciju nosit ćete godinama!

 Ružica Božić nakon nekoliko godina provedenih u velikim tvrtkama odlučila je napustiti dobro plaćen posao u financijama i posvetiti se isključivo svom hobiju. Ova diplomirana ekonomistica kreativnim izražavanjem bavi se odmalena, a prvi komad nakita napravila je kao tinejdžerka. “U jednom trenutku pronašla sam se pred zidom jer su mi ideje nadmašile mogućnosti pa sam upisala radionicu za oblikovatelja suvremenog nakita na Pučkom Učilištu”, otkriva Ružica. Tada je naučila raditi s metalima, a istovremeno je opremila svoju radionu u kojoj je provodila slobodne trenutke. Danas svoj nakit izrađuje najviše od srebra, bakar i mjedi, a cijene za komad nakita kreću se od 200 do 600 kuna. “Moj nakit namijenjen je ženama koje nisu isključivo naklonjene trendovima”, objašnjava Ružica.

Njezinu StvaRaonu potražite na Facebooku.     

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije