Postoje namirnice koje biste uvijek trebali imati u hladnjaku jer njihovom kombinacijom možete napraviti ukusan i zdrav ručak za posao. Idući put kada krenete u nabavku, svakako na svoj popis dodajte i neke od ovih, ako već nisu uvrštene:
– zelena salata (neka bude osnova zdravog sendviča)
– rajčica
– krastavci (kiseli ili svježi)
– mini mrkve (mogu stajati kuhane 5-6 dana, a da ne izgube dobar okus)
– jabuke i naranče (neutralno voće koje se odlično slaže s povrćem)
– tunjevina u ulju (u komadićima, jer ju je puno jednostavnije upotrijebiti za sendviče)
– dimljeni losos (onaj u listićima pogodan je za sendviče)
– pečeno pile (komad piletine s povrćem)
– juha u vrećici
– narezana šunka
– sirni namaz.
>>Mislili ste da znate kako zamrznuti povrće? Evo što radite krivo