VEČERNJAKOVE ZVJEZDICE Konoba Težak, Vrh briga 30, Metajna

Paške delicije uz pogled koji drugi sanjaju

Metajna - Turistička patrola
Foto: Šime Zelić/Pixsell
1/2
11.07.2023.
u 10:06

Konoba Težak je na mjestu gdje je težaku i – mjesto. Usred polja, a pogled s terase puca preko plaže Ručica daleko na Pašku uvalu, prema Cesarici i Karlobagu. Autohtona paška jela, uz janjetinu na gradele kojoj je cijena 47 eura kilogram (slična cijena kao i u vrhunskoj zagrebačkoj Trnjanci), a ne odskače ni kilogram orade ili brancina koji je 42,50 eura.

Foto: Šime Zelić/Pixsell

Domaća jela su i Paška vrpca te lungić punjen paškom skutom (17,30 i 16,50 eura), a jedu se i domaći makaruni s gulašom do sipe. Gotovo nestvaran plavo–žuti pogled s terase te pristupačne cijene (objed za dvoje 40,80 eura, odnosno nešto više od 300 kuna), čine i Težaka posve drugačijim iskustvom od uobičajenih restorana ili konoba na obali.

Izbor i kvaliteta jela (do 50 bodova) 47

Izbor i ponuda pića (do 15 bodova) 10

Posluga i ljubaznost (do 10 bodova) 8

Dojmovi i prostor (do 20 bodova) 18

Ukupnost ponude (do 5 bodova) 4

Ukupno: 87 (TRI ZVJEZDICE)

80-87 BODOVA - TRI ZVJEZDICE
88-94 BODOVA - ČETIRI ZVJEZDICE
95 BODOVA I VIŠE - VELIKA ZVIJEZDA

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije