NEUMORNA KRALJICA POPA

Retuširana Madonna u novoj reklami za Louis Vuitton

07.01.2009.
u 11:43

Ako je suditi prema protekloj godini i najnovijim reklamama za Louis Vuitton, Madonna se i nakon ulaska u peto desetljeće života nema namjeru odreći pokazivanja svoga tijela.

Iako položaj u kojem Madonna pokazuje gaćice LV dok na jednoj štikli drži torbu s poznatim logom nije tipična slika u kojoj bi se mogle zamisliti mnoge majke troje djece, zvijezda je u njoj pokazala svoje tjelesne atribute. Zavodljivo koketirajući s kamerom u ambijentu kaubojskog saluna, ikona popa predstavila je najnoviju kolekciju torba i odjeće francuske modne marke, ali i besprijekorno lice retuširano tako da izgleda poput dvadesetogodišnjakinje.

Za ovu je kampanju Madonna navodno dobila 6,5 milijuna dolara, podebljavajući ionako pozamašnu zaradu od prošlogodišnje turneje Sticky & Sweet. Ipak, kraj godine za pjevačicu ostavio je gorak okus jer unatoč obiteljskom Božiću, razvod od redatelja Guya Ritchieja nije prošao tako jednostavno kao što je očekivala.

Unatoč pozamašnoj ponudi kojom je htjela isplatiti Ritchieja i time dobiti poptuno skrbništvo nad djecom, redatelj je isplatu odbio i pokazao kraljici popa da se neke stvari ipak ne mogu kupiti novcem.

(T.Ko.)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije