U subotu, 18. prosinca, u paketu s Večernjim listom, potražite blagdansko izdanje magazina Slano & slatko u kojem vas očekuju izvrsni blagdanski recepti, savjeti i prijedlozi uz koje ćete u blagdanima uživati kao nikad do sad!
"Chefovi nikad ne idu u mirovinu, stalno se negdje muvamo, posvuda nas zovu...", tvrdi Stevo Karapandža, a nas je to obradovalo jer smo u studiju Kotanyi proveli puna dva dana pripremajući najfiniji božićni ručak u društvu prave legende hrvatske gastronomije. Svi recepti očekuju vas u subotu, 18. prosinca, u magazinu Slano & slatko koji možete kupiti u paketu uz Večernji list.
Tea i Stiven Vunić, vlasnici jednog od najuzbudljivijih ribljih restorana na Jadranu, ugostili su nas u svojoj Zijavici u Mošćeničkoj Dragi. Badnjak uvijek provode kod Teinih roditelja jer tata radi najbolji bakalar na svijetu bez kojeg nema blagdana, ali Stiven navija i za svježu ribu. Svi koji se ne boje zaobići tradiciju uživat će u receptima ovog genijalnog chefa koji ne zna drugačije nego savršeno!
Ništa bez Jamieve purice! Slavni britanski chef Jamie Oliver i ove godine vodi vas u svoj dom gdje će s obitelji pripremiti genijalan božićni ručak. Opustite se i uživajte prateći njegov serijal na 24Kitchen, a sve recepte za njegova slasna blagdanska jela pronađite u novom broj magazina Slano & slatko!
Blagdana nema bez vrhunskih pjenušaca, a mi vam predlažemo čak četiri etikete obitelji Degrassi za koje se desetljećima čekalo da ugledaju svjetlo dana. Vrijedi uživati u svakome od njih!