Mnogi vežu blagdane uz uživanje u hrani. Često su to tradicionalna jela, no ona, uz samo malo mašte, mogu postati vrhunske gastronomske delicije koje će vaša obitelj i prijatelji pamtiti. HEINEKEN Hrvatska i Večernji list svim ljubiteljima vrhunskog zalogaja sutra daruju kuharicu Pivski recepti za blagdanski stol.
Kuharica donosi zanimljive recepte chefa Marina Medaka koji je inspiraciju pronašao u spajanju različitih vrsta piva – svijetlog, tamnog i pšeničnog – s namirnicama koje inače koristi u kuhinji. Pivo se koristi u različitim marinadama i umacima, savršeno se sljubljuje s jušnim jelima poput gulaša, a posebno je zanimljivo i neočekivano korištenje piva u pripremi slastica.
Raznolikost njegovih vrsta i okusa toliko je velika da se uvijek može pronaći pivo koje odgovara nekom jelu i kao piće i kao sastojak, a pravilo je da je pivo s kojim se kuha idealno piće za konzumaciju s tim jelom.