PROMO

Wienerberger predstavlja sva rješenja za brzu gradnju

Wienerberger
Foto: Wienerberger
1/2
17.10.2023.
u 11:46

Linije proizvoda za besprijekoran dom!

U brzom i dinamičnom svijetu, svaka minuta ima svoju vrijednost. To se posebno odnosi na građevinske projekte, gdje brzina gradnje može donijeti brojne prednosti, kako za izvođače radova, tako i za krajnje korisnike. Wienerberger, vodeći proizvođač građevinskih proizvoda, kontinuirano istražuje i razvija rješenja koja ne samo da štede vrijeme, već i postavljaju standarde kvalitete i održivosti te predstavlja ključna rješenja koja će revolucionarizirati način na koji se gradi.

Brzina gradnje direktno utječe na troškove gradnje, posebice na troškove radne snage koji su danas znatno veći u odnosu na prethodnih par godina. Također, manji su troškovi opreme i iznajmljenih strojeva pa gradnja koja se završi ranije, često rezultira značajnim uštedama. Što prije višestambena zgrada ili obiteljska kuća bude završena, vlasnici i/ili stanari mogu se brže useliti, a to, ne samo da pruža emocionalnu satisfakciju vlasnicima, već i smanjuje troškove najma. Brzina ne znači kompromis u kvaliteti ako se koriste prava rješenja za gradnju pa korištenjem kvalitetnih materijala i modernih tehnologija moguće je postići visoke standarde kvalitete u znatno kraćem vremenskom roku.

Porotherm Profi i IZO Profi opeka

U današnjem svijetu građevine, gdje se svaka minuta na gradilištu broji, izbor materijala koji optimizira brzinu gradnje bez kompromisa u kvaliteti postaje ključan. Porotherm Profi i IZO Profi opeka, sa svojim inovativnim karakteristikama, upravo pružaju takvo rješenje. Jamče čak dvostruko bržu gradnju u odnosu na klasično zidanje i to bez upotrebe morta. Ako se tome pridoda činjenica da kod Porotherm IZO Profi opeke punjene kamenom vunom nisu potrebni nikakvi dodatni slojevi toplinske izolacije, tada se zaista govori o revoluciji u brzini gradnje. Ova rješenja smanjit će broj potrebnih radnika na gradilištu te značajno ubrzati završavanje projekta. Porotherm IZO Profi opeka, posebno, dolazi s poboljšanim izolacijskim svojstvima, čineći zgrade energetski učinkovitijima i doprinoseći smanjenju troškova grijanja i hlađenja. Porotherm Profi i IZO Profi opeka nastaje kroz ekološki osviještene proizvodne procese, čime se osigurava znatno manji utjecaj na okoliš u odnosu na druga rješenja.

Foto: Wienerberger

Dokazana kvaliteta Tondach krovnih sustava

Velik, funkcionalan i prekrasan! Ovo su samo neke od izvrsnih karakteristika Tondach crjepova koji će utjecati na brzinu gradnje. Zbog svoje veće veličine, ovaj crijep pokriva veću površinu krova s manje komada, što omogućuje brže i jednostavnije postavljanje. Dok tradicionalni crijep može izgledati fragmentirano zbog manjih komada, Tondach crijep velikih formata pruža glatkiji, moderniji izgled krovu, čineći ga vizualno privlačnijim. Keramička i dodatna oprema sveobuhvatna su vrhunska rješenja za krov koja se koriste i kod novogradnje, ali i sanacije krova. Ovi proizvodi izuzetno su važni kod svakog krova jer omogućuju maksimalnu zaštitu vašeg doma, a funkcionalno djeluju kao peta fasada. Osim dodatne količine svjetlosti u prostoru, ugradnjom Tondach krovnih prozora štitite svoje zdravlje jer je istraživanjima dokazano kako dnevna svjetlost povoljno utječe na fizičko, fiziološko i psihičko zdravlje ljudi.

Wienerberger Leadax Roov inovativno rješenje za ravne krovove

Ako ste se pak odlučili za ravne krovove, Wienerberger predstavlja inovativno rješenje od 100% recikliranih materijala! U današnje vrijeme, kada je ekološka svijest na vrhuncu, industrija građevinskih materijala suočava se s izazovom pružanja rješenja koja su jednako održiva koliko su i učinkovita. Novo rješenje za hidroizolaciju ravnih krovova na tržištu je Wienerberger Leadax Roov krovna membrana. Umjesto varenja vrućim zrakom, kod ove krovne folije se spojevi izvode hladnim lijepljenjem što donosi i do 50% bržu ugradnju u odnosu na klasična rješenja. Pored toga, obrada folije je jednostavna, a kvaliteta zagarantirana životnim vijekom i do 50 godina. I ono najvažnije – savršena hidroizolacijska svojstva Wienerberger Leadax Roov krovne folije omogućit će izvedbu svih vrsta ravnih krovova – od prirodno bijele boje krova bez ikakvih završnih slojeva, preko balastnih krovova pa sve do zelenih prohodnih krovova.

Wienerberger razumije potrebe modernih građevinskih projekata. S njihovim proizvodima osiguravate brzinu, kvalitetu i održivost. Bez obzira na to gradite li kuću, poslovni prostor ili stambenu zgradu, Wienerberger ima rješenje za vas. Za više informacija, posjetite službenu web stranicu Wienerberger Hrvatska - vodeći proizvođač opeke (cigle) i crijepa.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije