DEMANTI

Nicole Kidman ipak ne posvaja dijete iz Vijetnama

01.06.2009.
u 19:47

Iako je bilo mnogo glasina da će obitelj Kidman posvojiti jednogodišnju Vijetnamku, glasnogovornik poznate glumice sve ih je odbacio kao neutemeljene.

- Ideja da će Nicole i njezin suprug posvojiti djevojčicu iz Vijetnama potječu iz australskog tabloida 'New Idea'. Radi se o potpunoj izmišljotini i nema nikakve istine u tome - rekao je glasnogovornik.

Navedeni časopis pozivao se na visokog dužnosnika vijetnamskoga ministarstva pravosuđa koji je izjavio da postoji Nicolin zahtjev za posvajanje te da je zaprimljen u dežurnom odjelu.

Ali problem tog navoda jest da je zahtjev zaprimljen posredstvom američkog veleposlanstva, što navodi na sumnju s obzirom da Sjedinjene Američke Države nisu potpisnica dogovora o međunarodnom posvajanju s Vijetnamom.

Da se radi o novinarskoj patki, potvrdila je i Nick Keegan, voditeljica sirotišta u gradu Hoi An, u kojem navodno živi malena Vijetnamka.
- Nismo primili nikakav zahtjev ni od Nicole niti od njezina odvjetnika. Čuli smo glasine, ali ništa službeno nismo primili - rekla je Keegan. Nicole ovo ne bi bilo prvo posvajanje jer je dvoje djece posvojila dok je bila u braku s Tomom Cruiseom. (p.s)

Želite prijaviti greške?