SUKRIVAC ZA GOL

Carragher: Lovren nije odigrao dobro, ostavljao je previše prostora

Lovren Džeko
Foto: Reuters (Ilustracija)
26.08.2014.
u 08:50

– Lovren nije odigrao dobro. Čitava zadnja linija nije dobro funkcionirala i ostavljala je puno prostora. Najviše je problema bilo između Lovrena i Morena – rekao je Carragher.

Dejan Lovren nije briljirao u prvom velikom testu za Liverpool. Redsi su sa 3:1 poraženi od Manchester Cityja, a naš je branič sukrivac za prvi pogodak. Legenda Liverpoola Jamie Carragher smatra da Lovren i Alberto Moreno, koji je ovog ljeta došao iz Seville, još nisu uigrani.

– Lovren nije odigrao dobro. Čitava zadnja linija nije dobro funkcionirala i ostavljala je puno prostora. Najviše je problema bilo između Lovrena i Morena – rekao je Carragher za Sky Sports.

– Je li to bilo samo večeras ili Lovren to često radi? Suigrači su morali zatvarati rupu koju bi on ostavio.

Ni engleski mediji nemaju riječi hvale za Lovrena. Independent mu je dao ocjenu pet uz napomenu:

– To je bio prvi pravi test za Hrvata u Liverpoolu i njegovo prebrzo igranje glavom je omogućilo Jovetiću gol. Aguero ga je lako pretrčao kod trećeg pogotka.

Daily Mail je hrvatskom braniču dao ocjenu šest i pol.

– Ako želi biti vođa obrane, sva četiri igrača u zadnjoj liniji moraju djelovati kao cjelina – stoji u objašnjenju.

Portal Goal.com je Lovrena ocijenio dvojkom (od maksimalnih pet).

– Dobar s loptom, ali djelovao je sumnjičavo u trkačkom dijelu zbog čega je kažnjen Agüerovim golom. Nije imao sreće što je njegov udarac glavom došao na noge Jovetiću kod prvog gola.

>> Dejan Lovren loše reagirao kod Jovetićeva gola, je li kriv ili nije?

Komentara 5

SE
sestrićna
10:46 26.08.2014.

lovren je odigrao solidno..cijela obrana je propusna..

Avatar franioprvi
franioprvi
10:50 26.08.2014.

Ovaj problem je Liverpool imao vec cijelu proslu sezonu . I bez Lovrena . Cijela obrana jos nije uigrana , to je stvar trenera. Drugo , protivnici nisu bili bilo tko.

KA
kajinx
13:04 26.08.2014.

…i njegovo prebrzo igranje glavom !!! Kako može prebzo igrati glavom? Moreno je profulao loptu i točka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije