Umalo incident

Situaciju smirivala policija i redari: Navijače Rijeke razjario poljubac iz Dinamove lože

Rijeka - Dinamo
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/6
09.04.2017.
u 09:25

Zaiskrilo je prilikom Soudanijeva pogotka za izjednačenje.

Rijeka i Dinamo podijelili su bodove u velikom derbiju (1:1), a kad je Soudani u 87. minuti zabio za izjednačenje zaiskrilo je i u loži.

Dio navijača je vrijeđao ljude iz Dinama, iz te je lože netko onda poslao poljupce navijačima što je dodatno razjarilo navijače Rijeke.

Redari i policija su brzo reagirali i spriječili bilo kakav ozbiljniji incident.

>>Je li Rijeka teško oštećena u velikom derbiju s Dinamom? 'Treba imati hrabrosti to dosuditi...'

>>Može li Rijeka prokockati plus četiri? Pogledajte raspored do kraja prvenstva

>>Alžirac zaplakao: Evo kome je Soudani posvetio majstorske škarice kojima je utišao Rujevicu

Komentara 9

MA
Majur
10:50 09.04.2017.

Nakon gola rijeke cijela njihova klupa je skočila i dobacivala dinamovoj klupi....uslijedio je gol Dinama,pa su im vratili istom mjerom....na tribinama vrijeđanje cijelo vrijeme,pa poljupci nakon gola....folklor na nogometnim stadionima,a novinari trebaju štofa za pisati,pa ako može onda malo objektivnije,a ne stalno protiv jedne strane...pravilo je da novinari moraju biti objektivni...nepisano pravilo kojeg se nitko ne pridržava.

Avatar mladen valentić
mladen valentić
10:28 09.04.2017.

Mislim čak da se onaj riječanin iz FARE-a, dotični Stevanović, ne bude tužio UEFI zbog neprimjerenog skandiranja, jer po njemu izgleda primjereno vrijeđanje Hrvata, i skandiranje "Ubi Purgera!" i slične stvari! Izgleda da njemu to nije sporno i smatra da je to prihvatljivo?! Ipak to nije skandiranje: "Za dom spremni!" ili "U boj, u boj za narod svoj", jer ipak se on zove Stevanović, i ipak se on ne koristi hrvatskim jezikom, nego srpskohrvatskim jezikom, odnosno zna se kako diše i što smatra svojom domovinom a što ne!

VR
vrbaZG
09:41 09.04.2017.

Opet će reći da se "prekomjerno slavilo". Fuj... Slušam jučer poslije utakmice kako je bila fantastična atmosfera... "Navijanje" je bilo odvratno, više od pola utakmice vrijeđanje Dinama, Zagrepčana, ali i Hajduka i Splićana. A Riječka izvedba pjesme "za dobra stara vremena" je gnjusna, ali to nitko neće ni spomenuti... Osim možda HHO-a.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije