Kalinić nije iznenađenje

Šuker Talijanima: Vjerujem u poštenu utakmicu, vidimo se na Euru

Davor Šuker
Damir Spehar/PIXSELL
12.10.2015.
u 11:47

Hrvatska u posljednjem kolu kvalifikacija za Europsko prvenstvo ne ovisi sama o sebi već treba i pomoć Italije protiv Norveške. Talijanima ta utakmica ne znači previše, već su se plasirali, ali predsjednik HNS-a Davor Šuker ne sumnja u poštenu utakmicu.

- Talijani, zaustavite Norvešku! Da se razumijemo, nemam nikakve sumnje da će ozbiljno shvatiti utakmicu, pa Conte je reprezentaciju vratio pobjedama, pogledajte samo što je napravio u Juventusu osvojivši četiri uzastopna naslova prvaka. Mi ćemo napraviti svoj posao, neka Italija napravi svoj pa da se opet susretnemo u Francuskoj, rekao je Šuker za Gazzettu.

Puno Hrvata igra u Italiji, a Šuker je sretan zbog toga.

- Sretan sam zbog izvoza hrvatskog talenta u svijet. Imamo novu generaciju zvijezda nakon Bobanove ere. A novi talenti se rađaju i nakon Modrića, Rakitića, Kovačića, Perišića...

Zatim je komentirao naše igrač iz Serie A.

- Siguran sam da će Perišić postati zvijezda u Interu. Ima snagu, talent, osjećaj za gol, kompletan je igrač. Sliči mi na Robbena i nimalo ne pretjerujem. Pitajte napadače koji su s njim igrali. Brozović? Još je mlad i nedostaje mu samopouzdanja, ali ima odličan pregled igre i to će doći do izražaja.

Vjeruje i u Mandžukića.

- On još uvijek stigne postati najbolji strijelac lige, a nemojte otpisivati Juventus, on može do naslova. Mandžo se nikoga ne boji, on će biti važan i u Ligi prvaka.

Najveće iznenađenje za Talijane je Nikola Kalinić koji je eksplodirao u Fiorentini.

- Za sve je bio iznenađenje, osim za mene. Nikola je radio razliku u mlađim reprezentativnim uzrastima. Tipičan je hrvatski igrač, kombinira snagu i tehniku, ali on nije samo napadač, već i branič. Vidjeli ste kako pritišće protivnike, kako započinju akcije. Ljubimac je svakog trenera, odličan je dečko, teško ga je ne voljeti. S Fiorentinom može u Ligu prvaka, a svi su u Hrvatskoj bili sretni zbog njegovog gola Bugarskoj. Badelj? Nije slučajno našao svoje mjesto u prvoj momčadi, zaključio je Šuker.

>>Osjećao sam se kao neki dužnik, trud mi se napokon isplatio

>>Šuker stao uz Platinija: Nije kriv, želim mu sreću i da bude predsjednik Fife!

Komentara 18

TF
tony.franzz
12:11 12.10.2015.

Guštan usrid Splita i volin nasu Hrvatsku! Ajmo Vatreni!!!

NO
nogogaz
13:35 12.10.2015.

u hokeju nema više od 3-4 igrača hrvata ( proširena ruska liga) ... pa Večernji prati hokej više od odbojke

BJ
B. Joseph
12:51 12.10.2015.

Kako stara poslovica kaže: "Ko o čemu ku**a o poštenju."

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije