PRIJETI MU NAJNIŽA LIGA

Zagreb suspendiran zbog duga prema Krstanoviću!

Ivan Krstanović
Foto: Marko Prpić/Pixsell
07.10.2014.
u 16:57

Zagreb se više ne može žaliti, a ne odigra li dvije utakmice u HNL-u bit će izbačen u najniži rang natjecanja

Disciplinska komisija Hrvatskog nogometnog saveza suspendirala je NK Zagreb zbog duga prema bivšem igraču Ivanu Krstanoviću. Zagrebaši ne smiju igrati u prvoj ligi dok Krstanoviću ne plate 600 tisuća eura.

Zagreb se više ne može žaliti, a ne odigra li dvije utakmice u HNL-u, bit će izbačen u najniži rang natjecanja, pišu 24sata. Pjesnici sljedeću utakmicu igraju 19. listopada protiv Lokomotive i do tada trebaju podmiriti dug.

Krstanoviću, koji danas igra u Rijeci, u ugovoru sa Zagrebom stajalo je da će odštetu podijeliti u odmjeru 60:40 u korist kluba. Kada je za milijun eura prešao u Dinamo, trebao je dobiti 400 tisuća. No, novac mu nije uplaćen kao ni 400 tisuća kuna plaće. Krstanović se zbog svega odlučio na tužbu i na kraju je došao do Vrhovnog suda koji je donio konačnu presudu. Svota se uz zatezne kamate popela na 600 tisuća eura.

>> Krstanoviću pobjeda i na Vrhovnom sudu: Isplati se ne odustati

Komentara 4

Avatar franioprvi
franioprvi
17:54 07.10.2014.

Tako i treba. Pljati pa foljiraj.

MA
magnum2013
02:32 08.10.2014.

Evo to je ohno o čemu smo pričali. Prema Zagrebu postupiti će se po hitnom postupku po receptu Varaždina, Karlovca i Šibenika. Zar nije sramota da Hajduk ima blokirani račun i opstaje. Zaista je poklonicima zahvalna ta Partija.

Avatar Idler 3
Idler 3
00:27 08.10.2014.

Zagreb je počel tonut kad su tradicionalnu bijelo-plavu po želji ondašnje eSDePej garniture zamijenili za njima omiljenu crveno-belu.....naravski, naš dragi gradonačelnik se tog ziher....ne sjeća !?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije