krvavi odmor

Bivša miss Venezuele i suprug ubijeni pred 5-godišnjom kćeri

Monica Spear
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/6
07.01.2014.
u 17:04

Nepoznate osobe ubile su ih dok su putovali autocestom Cabello-Valencia. Petogodišnja kći ranjena je metkom u nogu

Monica Spear, bivša miss Venezuele, model i glumica u usponu, poginula je pred očima svoje petogodišnje kćeri u pokušaju pljačke u Venezueli u ponedjeljak navečer po tamošnjem vremenu. U pokušaju pljačke ubijen je i njen suprug, 39-godišnji Thomas Henry Berry.

Bivša misica s obitelji se nalazila na odmoru u rodnoj Venezueli. Nepoznate osobe ubile su ih dok su čekali vučnu službu nakon što su doživjeli prometnu nesreću na autocesti Cabello-Valencia. Petogodišnja kći ranjena je metkom u nogu.

Spear je titulu miss Venezuele osvojila 2004. godine, a 2005. godine sudjelovala je na izboru Miss Universe u Tajlandu. Njena karijera započela je u venecuelanskim sapunicama, dok je u posljednje vrijeme glumila u latino sapunicama za američko tržište.

Za HuffPost nedavno je otkrila kako je Venezuelu napustila uglavnom zbog osjećaja nesigurnosti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije