Slatki insekti

Cvrčci su omiljena grickalica dvojice sinova Angeline Jolie

Jolie Pitt
18.07.2011.
u 09:27

Maddox i Pax Thien imaju neuobičajene prehrambene navike pa rado jedu insekte. Glumica je priznala da su se dječaci uistinu "navukli" na azijske specijalitete.

Angelina Jolie otkrila je da njeni posvojeni sinovi Maddox i Pax Thien imaju neuobičajene prehrambene navike pa rado jedu insekte. Glumica je priznala da su se dječaci uistinu "navukli" na azijske specijalitete od insekata.

– Moji dječaci vole jesti cvrčke, to im je omiljena grickalica. Kada sam im prvi put dala da to probaju, željela sam ih upoznati s kulturama iz kojih potječu. Međutim, otkako su ih probali, jedu ih kao čips – otkrila je Angelina.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije