kriva je angelina

Johnny Depp želi da mu Vanessa rodi još djece

johnny depp
pixsell
13.12.2010.
u 12:59

Nakon što je u Veneciji proveo neko vrijeme sa šestero djece svoje kolegice Angeline Jolie, Johnny je shvatio da opet želi postati tata

Čini se da je karizmatična Angelina Jolie tijekom snimanja filma "Tourist"  itekako utjecala na svoga kolegu Johnnyja Deppa koji je nakon druženja s njezinih šestero djece poželio opet postati tata. Još nije poznato što je o tome rekla njegova nevjenčana supruga, francuska pjevačica Vanessa Paradis, s kojom ima dvoje djece, sina i kćer, 11 -godišnju Lily i 8-godišnjeg Jacka.

- Angelinina djecu su prekrasna. Naveli su me na razmišljanje o očinstvu, uz njih sam poželio još djece, iskren je bio Depp, koji ozbiljno razmišlja o proširenju obitelji.

S obzirom na to da mu se bliži 48., a Vanessi 39., nije čudno što tako razmišlja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije