survivor

Kiša 'potopila' plavi tim, članovi plemena si posuđivali suhu odjeću

Foto: Nova TV
1/10
25.04.2023.
u 19:18

Kiša koja će početi padati tijekom noći smočit će velik dio njihovih stvar. No, natjecatelji su odlučni u svojoj namjeri da prežive ovaj izazov i ne odustanu. Nakon kiše, bilo je vrijeme za sušenje odjeće, organiziranje i pripremu za novi dan.

Noćenje u šumi u Dominikanskoj Republici za natjecatelje showa Survivor neće biti nimalo ugodno iskustvo. Kiša koja će početi padati tijekom noći smočit će velik dio njihovih stvar. No, natjecatelji su odlučni u svojoj namjeri da prežive ovaj izazov i ne odustanu. Nakon kiše, bilo je vrijeme za sušenje odjeće, organiziranje i pripremu za novi dan.

„Kiša nam je smočila sve stvari, nezgodno je to baš“, rekao je Denis te otkrio da je s Davidom podijelio svoju suhu odjeću. „Ti si dečko koji nosi XXL, reci mi kako si sinoć spavao u mojim gaćama medium?“, pitat će ga ujutro Denis dok još budu ležali jedan pokraj drugoga.

Kandidate očekuje još jedan zanimljivi poligon, a pobjeda na njemu osigurat će im posebno emotivnu nagradu. Sanjin cilj je da na poligonu crveni tim ostave bez ijednog boda.

VIDEO Miša Grof opet napada Pišek: 'Nije se pojavila na groblju niti jednom od Vidojevog sprovoda'

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Behemot
Behemot
20:43 25.04.2023.

Zašto nam pišete ono što se još nije prikazalo? :(

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije