NEMA VIŠE TAJNI

Lana Banely upoznala roditelje i djecu svog dečka Andyja Bare

Lana Banely i Andy Bara
Marko Prpić/Pixsell
24.03.2010.
u 18:27

Unatoč nagađanjima da je sportska novinarka HTV-a uzrokovala razvod bivšeg nogometaša Andyja Bare, Lana Banely to oštro opovrgava i priznaje da je sretna u novoj vezi.

Koliko je sretna u novoj ljubavnoj vezi s nekadašnjim nogometašem Dragovoljca Andyjem Barom, 24-godišnja sportska komentatorica Lana Banely otkrila je nakon nekoliko mjeseci šutnje. Iako su je mediji prozvali ‘'glavnim krivcem'’ za raspad braka njezina sadašnjeg dečka s Anitom Ljubić, Lana je objasnila da se uopće ne smatra ‘'bračnom uzurpatoricom’'.

Naime, kazala je Lana u tjedniku Story, Andy je bio taj koji joj je prvi prišao i mjesecima je osvajao. Samouvjerena voditeljica uvjerena je kako treća osoba može biti samo posljedica loše bračne zajednice, ali ne i uzrok raspada. Ozbiljnost svoje nove veze potkrijepila je informacijama kako je već upoznala Andyjeve roditelje i djecu kojima je nogometaš, smatra Lana, najbolji tata na svijetu. Iako je zaljubljena, o braku ne razmišlja, a priželjkuje onakav kakav imaju njezini roditelji koji se vole i nakon 25 godina.

Ključne riječi

Komentara 3

PU
Pukovnik
21:05 24.03.2010.

Eh Lana, baš ti želim da Andy nađe neku ženu sa strane, pa da nju osvaja mjesecima, i onda ti tu drugu ženu nemoj smatrati uzurpatoricom braka.

SI
sinkić
21:41 24.03.2010.

Lana šta će ti oženjeni, daj si nađi slobodnog normalnog dečka.....

RI
riousa
11:55 26.03.2010.

Eh lana pa gdje nadje tog glavonju ha ha pa usta gledas. Pa ne gori ti pod nogama da moras nekog imat polako zeno draga. Pa vidi mene kako sam ljep ma Sam sebe volim a imam para ko zaba dlaka. Eh Lanceros gdje ce ti dusa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije