ova ne odgovara

Meghan Markle želi pozvati šogoricu Kate u pomoć: 'Moraju pričati'

Foto: PA/Pixsell
1/7
09.11.2022.
u 23:00

Iako djeluje gotovo nevjerojatno da bi se Meghan obratila šogorici za pomoć, još i za vrijeme dok je kraljica Elizabete II. bila živa se pisalo kako Meghan želi izgladiti stvari.

Vojvotkinja Meghan Markle (41) u svom podcastu Archetypes želi pod svaku cijenu ugostiti svoju šogoricu, vojvotkinu od Walesa, sada princeza od Walesa, Kate Middleton (40) kako bi razgovarali o obiteljima i kako uskladiti posao, obveze i obitelj.

 Naime, Meghanina želja je da riješe ovaj razdor u obiteljima, a misli kako bi upravo razgovor s njom, ovako javni, riješio stvari.  Archetypes radi za streaming platformu Spotify, a u gostima su joj do sada bile mnoge slavne žene kao što su Serena Williams, Mariah Carey i Paris Hilton.

Međutim, čini se kako Kate ne misli isto kao ona. Prema Neilu Seanu, stručnjaku za kraljevsku obitelj koji surađuje s nizom medija, Meghan je zamolila Kate da joj bude gošća u vrijeme kada su ona i Harry bili na Otoku, zbog pogreba kraljice Elizabete II., u rujnu. On tvrdi da odgovora iz Kateine ekipe još nema, iako je od zahtjeva prošlo dosta vremena. 

- Dok je (Meghan) bila ovdje, odsjela u Windsoru u kući Frogmore i tada je, prema pouzdanom izvoru, uputila zahtjev princezi od Walesa da se pojavi u nadolazećoj epizodi podcasta - rekao je Sean za Daily Express i dodao da bi joj ona posvetila cijelu emisiju.

- Ideja ima smisla, ako malo promislite - rekao je Sean - Meghan je temelji na tome da bi njih dvije, u vrijeme zahtjeva obje s titulama vojvotkinje, mogle pričati o tome kako uskladiti obitelj, posao i obaveze.

- Ideja ima smisla, ako malo promislite - rekao je Sean - Meghan je temelji na tome da bi njih dvije, u vrijeme zahtjeva obje s titulama vojvotkinje, mogle pričati o tome kako uskladiti obitelj, posao i obaveze. Meghan se, prema njegovim riječima, još nada da bi princeza mogla biti njezina gošća kada sa suprugom Williamom doputuje u SAD, krajem studenog.

Iako djeluje gotovo nevjerojatno da bi se Meghan obratila šogorici za pomoć, još i za vrijeme dok je kraljica Elizabete II. bila živa se pisalo kako Meghan želi izgladiti stvari. 

VIDEO>>Kate Beckinsale na snimanju akcijskog trilera Canary Black u centru Zagreba

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije