Ples sa zvijezdama

Nera Stipičević dobila sve desetke, a iz showa ispao Zijad Gračić

ples sa zvijezdama
Foto: HTV
1/6
20.11.2010.
u 22:24

Parovi su plesali paso doble i slowfox, a konačna bitka za ostanak vodila se između Zijada Gračića i Petra Vlahova, no žiri je odlučio da je Petar ipak bolji i da ostaje

Glumac Zijad Gračić i njegova trudna partnerica Tihana Devčić ispali su sinoć iz showa "Ples sa zvijezdama". Oni i plesni par voditelj Petar Vlahov i Ana Domišljanović dobili su i najslabije ocjene žirija nakon otplesanog, pa su, prema novim pravilima četvrte sezone, plesali dva puta, a žiri je odlučio da su Petar i Ana bolji i da ostaju u showu. Da li je toj odluci pridonijelo to što je Petar Vlahov plešući poljubio ruku članice žirija Milke Babović, ne znamo, ali za svoj nastup voditelj je ipak dobio pohvale.

- Mislim da je večeras ovdje bio vaš brat blizanac koji zna plesati Petre - našalila se s njim Milka Babović.

Zijad Gračić i prije no što je nastupio u ovoj emisiji rekao je da mu je demotivirajuće to što svi znaju da mu ples baš i ne ide, ali da je borac. No ovu bitku je izgubio i ispao, no tvrdi nije mu žao.

Ovaj put parovi su plesali paso doble i slowfox, a pala je i prva četrdesetica. Sve desetke za svoj izvrsni paso doble dobili su glumica Nera Stipičević i njen partner Damir Horvatinčić. Dinko Bogdanić je poslije njihova plesa oduševljeno samo procijedio: 'Vau, vau, vau!', a najslikovitiji komentar žirija dao im je Davor Bilman.

- Da postoji služba koja u rodilištu bebama daje narukvice na kojima piše ples kojem pripadaju i za koji su rođene, na vašoj narukvici Nero pisalo bi paso doble. Tu se nije znalo tko je među vama plesač, a tko zvijezda! - kazao je Bilman.

Sanja Doležal svoje je otplesala već tradicionalno strastveno, Bojanu Jambrošiću žiri je rekao da je sve bolji i bolji, a Mila Horvat bila je fantastična u slowfoxu.

Ključne riječi

Komentara 8

TM
tesla moj ponos
09:34 21.11.2010.

Kako samo plešu Hrvoje i Nera ! Naprosto postaješ ljubomoran gledajući tu rapslodiju od plesa. Upravo me strah da bolesna ljubomora kojoj su skloni ne otjera ovaj prelijepi par !Jer oni nisu samo nera i samo Hrvoje - oni su stvarno par ! I nek pobijede oni a ne hrvatski jal !

TM
tesla moj ponos
09:34 21.11.2010.

Ispravljam - ljubomora kojoj su skloni Hrvati ...

AR
ARIDAN
15:00 21.11.2010.

Nera i Damir toliko divno i skladno izgledaju kao da od malih nogu plešu kao par. Svaka im čast, a posebno Neri koja je toliko svestrana mlada žena da zaslužuje naše divljenje. Bravo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije