borba protiv vrućina

Nives Celzijus izazovno pozirala u kupaćem kostimu i otkrila svoj najdraži ljetni modni detalj

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/9
02.07.2021.
u 19:52

Pratitelji, oduševljeni njezinom pozom i atraktivnim izgledom, komentirali su koliko ih je fotografija oduševila.

Hrvatsku je ponovno pogodio toplinski val, a Nives Celzijus (39) se protiv njih odlučila boriti poziranjem samo u kupaćim kostimima. Nakon što je podigla temperature na Instagramu u kupaćem na kockicama pred posljednju utakmicu Vatrenih na Euru, sada se ponovno skinula i pozirala naslanjajući se na drveni zid, s ručnikom na glavi.

- Na kraju mi je ručnik za glavu postao omiljeni modni detalj ovo ljeto - napisala je Nives pored fotografije koja je u 24 sata prikupila više od 15 tisuća lajkova. 

Foto: Instagram

Pratitelji, oduševljeni njezinom pozom i atraktivnim izgledom, komentirali su koliko ih je fotografija oduševila.

"Hot, hot, hot!", "Najljepše nijanse smeđe boje", "Uvijek ćeš biti seksi bomba", "Kakav izazovan pogled i lijepo seksualno tijelo", pisali su joj pratitelji. 

U komentarima ima dosta poruka udvarača, ali Nives na njih ne odgovara i kako je nedavno priznala već je duže od godinu dana u vezi, ali identitet svog dečka čuva u tajnosti.

VIDEO>> Nastup Ane Rucner s bivšim suprugom i novim dečkom

Ključne riječi

Komentara 3

UU
uhljeb u holdingu
21:15 02.07.2021.

A cice ono možeš zabacit preko ramena.

TO
tomzag
21:05 02.07.2021.

Dajte više nađite neku 200 mjeseci mlađu za tu tematiku i sve pet.

KO
Kott
20:46 02.07.2021.

Zašto grize nokte?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije