Vjenčanje godine

Pogledajte kako se i s kim Petar Grašo zabaljvao uoči najvažnijeg dana u životu

Foto: Žarko Bašić/Pixsell
1/10
19.02.2022.
u 10:39

Iako oboje žele svoj najvažniji dan dosad zadržati za sebe, svjesni su da , obzirom da su oboje glazbenici, postoji veliko zanimanje javnosti za njihovu svadbu

Uoči najvažnijeg dana u životu, splitski pjevač Petar Grašo (45) blista od sreće! On i njegova odabranica Hana Huljić (31) danas će, pred svećenikom i tridesetak članova obitelji i prijatelja, zavjetovati se na vječnu ljubav.
A, kako doznajemo, dan uoči vjenčanja provode odvojeno, kako tradicija i nalaže. Petar se našao s jednim od svojim kumova, slovenskim chefom Tomažom Kavčićem i njegovom suprugom, Talijankom Flavijom te su nazdravili velikom događanju kojemu se svi vesele.


Iako oboje žele svoj najvažniji dan dosad zadržati za sebe, svjesni su da , obzirom da su oboje glazbenici, postoji veliko zanimanje javnosti za njihovu svadbu.
Petar je čak rekao da ga je to malo i iznenadilo:
-Ljubav se dogodila. Ljubav se treba dogoditi, ne treba je planirati, o ljubavi ne treba previše pričati. To su neke stvari koje čovjek treba njegovati u sebi, ne treba se time hvaliti. Da, postoji ljubav. Da, predivan je period života s osobom koja ti u tom trenutku znači najviše i s kojom se planiraš prepustiti i ploviti- rekao je Grašo tijekom gostovanja u emisiji Premijera- Vikend Specijal.
Inače, iako se ne zna puno, poznato je da će Hana zablistati u vjenčanici splitskog brenda Arileo, a na nogama će nositi cipele optočene biserima, s potpisom Ledenka.

Par će na ljeto postati roditelji, a svi koji ih poznaju kažu kako su uvjereni da su oboje našli srodnu dušu.

Ključne riječi

Komentara 3

ČS
Čuvaj se senjske ruke
17:29 22.02.2022.

Otjerala ga bivša Thompsonova žena, pa našao što je našao. Pjevačicu!

SA
sani2
11:16 19.02.2022.

Majo, kaš’ više nazad.

ZS
zspanco
13:44 19.02.2022.

Ta Hana da išta vrijedi ne bi se udavala za konjinu očevih godina. Nitko je iz njene generacije ne htje uzeti pa da ne ostane stara cura.... nađe čića Tomu, no da, čića Grašu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije