trenutak nepažnje

Procurile golišave fotografije Christine Aguilere

christina aguilera
Foto: egostatic
1/4
09.12.2010.
u 10:11

Na internet su procurile fotografije gole Christine snimljene 2002. godine. Navodno je u njezin kompjutor provalio vrlo prepreden haker

Čini se da sve američke pjevačice u arhivi vole imati svoje golišave fotografije, a jedna od njih je i Christina Aguilera. Internetom od jučer kruže njezine fotografije na kojima se pojavljuje u svojem donjem rublju i bez njega snimljene prije osam godina.

Christini kraj ove godine zasigurno neće ostati u dobrom sjećanju - nakon razvoda, viška kilograma koje je dobila posljednjih mjeseci, na red je došao i skandal koji je, da je bila pametnija, mogla izbjeći.

Ali nekima koji previše vole sebe, poput Christine, teško je zadržati odjeću na sebi "kad su si tako seksi".

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije