Dnevnik pobjednika

Šime Sušić i R. Marčić progovorili o drugoj strani Masterchefa

masterchef
06.12.2011.
u 18:40

Pobjednik i član žirija popularnog showa evocirali su uspomene, izvukli na površinu emocije koje su oku kamere bile nevidljive i napisali knjigu; jedinstveni prikaz događaja dvaju suprotnih gledišta

Pobjednik MasterChefa Šime Sušić i član žirija Radovan Marčić evocirali su uspomene, izvukli na površinu emocije koje su oku kamere bile nevidljive i napisali knjigu; jedinstveni prikaz događaja dvaju suprotnih gledišta. Tko je bio manje pod stresom i što se sve događalo iza kulisa samo su neke tajne koje će čitatelji pronaći u knjizi "MasterChef - Dnevnik pobjednika". Tu su i najbolji recepti svih natjecatelja, kao i novih dvadeset recepata koje je Šime osmislio i pripremio samo za ovu knjigu.

– Kuharica 'MasterChef - Dnevnik pobjednika' moje je prvo suatorsko djelo i veliko mi je zadovoljstvo i čast što sam imao priliku surađivati s članom žirija Radovanom Marčićem. Veseli me što ćemo se sada s našim gledateljima prisjetiti sjajnih trenutaka prve sezone showa, podijeliti s njima neke od najboljih recepata svih natjecatelja, članova žirija, gostiju showa kao i dvadeset novih recepata koje sam pripremio samo za ovu knjigu – izjavio je Šime, prvi hrvatski Masterchef.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije