PONOSNI TATA

Slavlje u obitelji zvijezde 'Malcolma u sredini': 'Život mi se promijenio'

Frankie Muniz
Foto: Instagram
1/6
30.03.2021.
u 15:45

-  Svijete, upoznaj mog sina Mausa Mosleyja Muniza. Rođen je 22. ožujka u 11 sati i 15 minuta. Tog trenutka moj se život zauvijek promijenio. Čuo sam da će doživljaj biti velik, ali nisam stvarno očekivao da će moj sin imati tako veliki utjecaj na mene. Iskreno, nisam mislio da je moguće voljeti išta tako puno. Trebalo mi je dugo vremena da napišem objavu zato jer sam 1000 posto opsjednut s njime, napisao je Frankie

Frankie Muniz (35), zvijezda srije 'Malcolm u sredini' i njegova supruga Paige Price (28), prošlog su tjedna postali roditelji, a Frankie se na Instagramu pohvalio i prvim fotografijama svog sina. 

-  Svijete, upoznaj mog sina Mausa Mosleyja Muniza. Rođen je 22. ožujka u 11 sati i 15 minuta. Tog trenutka moj se život zauvijek promijenio. Čuo sam da će doživljaj biti velik, ali nisam stvarno očekivao da će moj sin imati tako veliki utjecaj na mene. Iskreno, nisam mislio da je moguće voljeti išta tako puno. Trebalo mi je dugo vremena da napišem objavu zato jer sam 1000 posto opsjednut s njime.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Želim da je svaki trenutak kojeg provede na svijetu najbolji mogući. Neki sam se dan osjećao vrlo emocionalno dok sam razmišljao o tome koliko sam imao sreće što imam najnevjerojatniju suprugu i sada najnevjerojatnije dijete i pomislio kako sve što želim od sada jest da svijet učinim boljim za njih. Čak sam odlučio odustati od svojih motocikala i držati se slušanja radija dok vozim uz ograničenje brzine. Volim te Mauz. napisao je Frankie. 

Par se zaručio krajem 2018., a vjenčali su se u veljači 2019. Frankie je rekao da je svaki trenutak dana vjenčanja bio prekrasan. U rujnu prošle godine obznanili su da će dobiti pojačanje u obitelji. 

- U posljednje četiri i pol godine Paige i ja zajedno smo iskusili toliko nevjerojatnih stvari. Proputovali smo svijet i doživjeli brojne stvari za koje se pružaju prilike jednom u životu. Iako još uvijek vjerujemo da nas mali trenuci između velikih čine najsretnijima, ništa se ne može usporediti sa slušanjem otkucaja srca vaše bebe, kazao je Frankie. 

Najbolji trenuci s dodjele Večernjakove ruže

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije